Over mij

Wie ben ik
Mijn naam is Linda Nauta en ik ben Manueel Praktizijn  en pedagoog. Mijn praktijk bevind zich in bedrijvengebouw “Emmastate” aan de Emmakade NZ 59, 8921 AG te Leeuwarden

 

In 1999 ben ik afgestudeerd als Massagetherapeut. In de jaren erna heb ik de opleidingen tot Advanced Shiatsu Praktitioner en Manueel Praktizijn behaald. In 2009 heb ik de studie pedagogiek afgerond. Als pedagoog binnen de (jeugd)hulpverlening heb ik ruime ervaring met het omgaan met kinderen & jongeren. Alsmede met kinderen met een verstandelijke beperking en/of een psychiatrische stoornis. Met name voor kinderen&jongeren kan het moeilijker zijn om zelf aan te geven waar ze behoefte of ondersteuning bij nodig hebben. Massagetherapie is een waardevolle aanvulling voor de ontwikkeling van uw kind!

 

Opbouw van de behandeling:
Iedere behandeling begint met een intake en het eerste consult. Tijdens de intake wordt een inventarisatie gemaakt van uw huidige situatie, medische voorgeschiedenis, klachten en andere gegevens die nodig zijn. Tevens bespreken we uw verwachtingen van de behandelingen.

 

Tarieven per 01 01 2023
Vrijblijvend telefonisch contact blijft kosteloos.

Intake €40,00 opstellen van zorgovereenkomst, anamnese en behandelplan. +- 30 minuten
Regulier consult €70,00 +- 60 minuten
Kort consult €40,00 +- 35 minuten.

 

Vergoedingen van de consulten.
Na afloop van de behandeling krijgt u een factuur mee. Uw zorgverzekeraar kan bereid zijn de consulten geheel of gedeeltelijk te vergoeden vanuit de aanvullende polisvoorwaarden. Ik adviseer u om uw polisvoorwaarden te bekijken en/of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor uw mogelijkheden.

 

 

rbcznvst

 

 

 

 

Aangesloten bij de beroepsorganisaties: NVST en RBCZ.

 

De NVST is een professionele beroepsvereniging voor therapeuten die met diverse manuele technieken op het lichaam werken. Na- en bijscholing, intervisie, visitatie en een klacht- en tuchtregeling zijn belangrijke onderdelen van het kwaliteitsbeleid.

 

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.  Alle therapeuten die zijn opgenomen in het RBCZ-register zijn onderhevig aan het TCZ-tuchtrecht.

 

De praktijk staat geregistreerd onder de AGB code: 90012180 en met zorgverleners AGB code:   90033226 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top